Det offentlige og frivillige skal samarbejde mere
Kommuner og regioner skal være bedre til at samarbejde med private og frivillige projekter, når mennesker med fysiske skader tilbage til livet, lyder det fra foreningen Danske Fysioterapeuter. De fremhæver resultater, som det nordjyske 'Back to Life Project' står bag. Projektet får i dag stor ros i en evaluering fra Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd. Det skriver DR.
Formand for foreningen Tina Lambrecht påpeger, at det kan være en uoverskuelig opgave for personer med fysiske skader at holde snor i forløb med socialrådgivere, fysioterapeuter, bank og forsikringsselskab. Det er her, at projekter som Back to Life kan have stor betydning, mener hun, og det offentlige kan bruge frivillige projekter som Back to Life Project som supplement til at hjælpe personer med fysiske skader.
The Back To Life Project er et privat initiativ, der støtter, motiverer og hjælper mennesker, som er blevet invalideret på grund af sygdom eller en ulykke. Projektet startede i 2012 og kørte i første omgang på frivillig basis. Siden har man hjulpet omkring 50 personer videre via faste forløb med fysioterapeuter og personlig træning og yderlige 150 i kortere træningsperioder.
sl
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Sundheds artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Sundheds artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Sundhed.
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra det pågældende medie.